Descripció de les tasques a realitzar:
Preparar els aliments per al seu consum directe o per a la seva cocció posterior. Assegurar-se que els aliments estan en perfectes condicions abans d'oferir-los als clients. El cuiner serà el responsable del control dels aliments disponibles i de comunicar la manca dels mateixos per tal de fer la comanda als diferents proveïdors. Serà l'encarregat de rebre i emmagatzemar els diferents aliments. Tindrà cura de la neteja dels estris i dels lloc de treball al final de cada jornada i de guardar els aliments seguint les pràctiques higièniques recomanades.
Nombre de llocs de treball:
3
Requisits
Experiència prèvia requerida:
Es valorarà formació en hostaleria i/o experiència prèvia
Formació acadèmica:
ESO / Graduat escolar
Titulació específica:
Es valorarà formació en hostaleria
Carnet de conduir:
Indiferent
Vehicle propi:
Indiferent
Contracte
Tipus de contracte:
Fix discontinu
Salari aproximat:
Segons conveni
Tipus de jornada:
Jornada completa
Idiomes
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Es valorarà
Windows i ofimàtica:
Es valorarà
Informació addicional