Ofertes de treball

XEF EXECUTIU HOTEL 4*

Lloret de Mar

Publicat el 23/01/2025

Referència: offer_25682
Descripció de les tasques a realitzar: Supervisió i gestió de tot el departament de cuina, liderant un equip de cuiners i personal de suport. Planificació, creació i execució de menús per al bufet, oferint plats tradicionals i contemporanis de la cuina mediterrània amb la màxima qualitat. Control de costos de matèries primeres, manteniment del stock i supervisió del pressupost. Assegurar-se que es compleixin els estàndards d'higiene, seguretat alimentària i qualitat. Coordinació del servei de cuina per garantir una presentació impecable i un servei ràpid i eficaç. Entrenament i supervisió de l’equip de cuina, fomentant un ambient de treball organitzat i motivat. Col·laboració amb altres departaments de l'hotel per garantir la satisfacció total dels clients.
Nombre de llocs de treball: 1

Requisits

Experiència prèvia requerida: 2 anys en el càrrec
Formació acadèmica: Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Titulació específica: Hosteleria, cuina
Carnet de conduir: Indiferent
Vehicle propi: Indiferent

Contracte

Tipus de contracte: FIXE DISCONTINU
Salari aproximat: 40.000 € anuals
Tipus de jornada: Jornada completa
Horari: a negociar

Idiomes

Castellà: Domini
Català: Avançat

Informàtica

Internet i correu electrònic: Mig
Windows i ofimàtica: Mig

Informació addicional

Creat un compte per inscriure't a l'oferta
Alta d'usuari
o si ja tens un compte
Inicia sessió