Descripció de les tasques a realitzar:
Supervisió i gestió de tot el departament de cuina, liderant un equip de cuiners i personal de suport.
Planificació, creació i execució de menús per al bufet, oferint plats tradicionals i contemporanis de la cuina mediterrània amb la màxima qualitat.
Control de costos de matèries primeres, manteniment del stock i supervisió del pressupost.
Assegurar-se que es compleixin els estàndards d'higiene, seguretat alimentària i qualitat.
Coordinació del servei de cuina per garantir una presentació impecable i un servei ràpid i eficaç.
Entrenament i supervisió de l’equip de cuina, fomentant un ambient de treball organitzat i motivat.
Col·laboració amb altres departaments de l'hotel per garantir la satisfacció total dels clients.
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
2 anys en el càrrec
Formació acadèmica:
Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Titulació específica:
Hosteleria, cuina
Carnet de conduir:
Indiferent
Vehicle propi:
Indiferent
Contracte
Tipus de contracte:
FIXE DISCONTINU
Salari aproximat:
40.000 € anuals
Tipus de jornada:
Jornada completa
Idiomes
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Mig
Informació addicional